Novi Sad
05.03.2011.
13:00 > 09:20
Za desetak dana biće potpisan ugovor za kredit Evropske investicione banke (EIB) od 15 miliona evra za potrebe "Vodovoda i kanalizacije", najavio je gradonačelnik Igor Pavličić.
  • ČEH.

    09.03.2011 12:46
    Sremac Prag se pise velikim slovom .
  • Sremac

    08.03.2011 09:13
    STIGLI REVIZORI-DIREKTOR ŠTEDI
    Zašto su svi digli glas protiv Vodovoda zbog nekvalitetne vode? Gradonačelnik kaže da će se ovaj problem rešiti -UVOĐENJEM STRANOG /PRIVATNOG/ PARTNERA???Direktor Vodovoda je maksimalno uložio svoj autoritet u zaštiti kvaliteta vode,jer je ovih dana izdao NAREDBU br.ББ/ИР 11-3225 od 22.02.2011 kojom se ZABRANJUJE NABAVKA I POSLUŽIVANJE FLAŠIRANE VODE U BILO KOJE SVRHE.Dakle svi zaposleni u Vodovodu su dužni da piju vodu iz česme,pa i oni na fabrici vode-gde je koncentracija hlora maksimalna.To je briga o firmi i zaposlenima,a ne kao oni direktori što šalju žene za Osmi mart u Prag o trošku građana i kupuju neke PASATE CC.
  • mlada

    07.03.2011 07:34
    vasic
    jel' to isti onaj kredit iz 2002 godine za koji se placaju troskovi
    ne koriscenja! svaka cast gradonacelnik! novosadjani uzivajte
    sa pametnim vodjama, birali ste ih!
  • samo svoji

    06.03.2011 16:56

    Jednostavno oterati lopove i ne dozvoliti novim lopovima da nas prevare! Glasao sam protiv Maje a dobio Maju na kub. Pavlic je zaje..o sve svoje prethodinke. Nesposobnost i halavost i eto kao posledice prodaja Vodovoda. Mi cemo se brckati u muljevitoj vodi a neko na Azurima. Vreme je da se ugledamo na svoje komsije u Zagrebu i da stvari uzmemo u svoje ruke i da ne dozovlimo politickim strankama da opljackaju ono sto je jos preostalo.. Jer vise nismo bogati
  • Ja

    06.03.2011 15:14
    Haos
    Ljudi ja sam iz pouzdanih izvora cuo (poznanik mi radi u vodovodu)da je tamo opsti haos. Prodaju se sva vozila iz voznog parka vodovoda (pravo kupovine imaju radnici), a da Vas potsetimo da smo svi mi ucestvovali u kupovini tih vozila. Po pomenutoj firmi se prica da je bilo zestoke namestaljke ko ce dobiti auto, pa su pojedinci dobili i po tri automobila.Sta ce se voziti ? Verovatno zele buducem vlasniku da kupe nova vozila da covek moze nesmetano da radi! U poslednje tri godine rece moj poznanik da je zaposleno oko 100 radnika!!! Haaaaos!!!
  • Сремац

    06.03.2011 14:34
    Ј...БЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ
    Сад ми тек ништа није јасно,шта се то дешава у Водоводу.Нема пара продају се сва возила,има пара купују се ПАСАТИ ЦЦ.Нема пара тражи се приватни стратешки партнер,има пара жене се проводе по Прагу.Нема пара да се поправи квалитет воде,има пара да се гради фабрика воде...Ко је ту паметан,а ко луд...ДИ СУ НАШИ,АЛИ НАШИ НОВЦИ - ПОТРОШИЛИ НА ГЛУПОСТИ "НАШИ" СИНОВЦИ.Канда нама нема спаса без усране мотке.
  • 06.03.2011 10:47
    Dug je zao drug. Nego, sto stvarno nas ne pitate da li zelimo da placamo vodu od 5 evra vasim tajkunima? Jednostavno , raspisite referendum... To je demokratski nacin da anketirate narod i da ih aktivno ukljucite u odlucivanje o najbitnijim stvarima u gradu. Jel' da ce te nas poslusati?
  • 06.03.2011 10:40
    Direktor i gradonacelnik resili nas zaduze( bukvalno) a potom nam ostave dugove ( hvala im) a vodovod prodaju svojim prijateljima(poklone). Hvala im na brizi sto zele nase da prodaju svojima.
    Vodovod dobija tajkun(ugledni preduzetnik koji zeli da nam pomogne), mi dobijamo kubik vode od 5 evra( i mi da pomognemo uglednom preduzetniku koji zeli da nam pomogne) a sta dobijaju gradonacelnik i direktor?
  • Mika

    06.03.2011 08:11
    Prag su odavno prešli
    Ajde što su žene otišle u Prag, ali mi smo svi skupa otišli u P.M.Ima se može se:Pasat CC,Polo,Prag ......Ove netreba u Zatvor već u bolnicu na lečenje i to pod hitno.Kod psihijatra ili oni ili mi.Čujem u Vodovodu ovi primili 100 novih radnika od kad su na vlasti i to sve ljigaše iz okolnih sela, glasao sam za njih i pokajo se ali nikad više milo moje.Prodaće prirodno dobro ove zemlje jer su se dosad malo nakrali e pobeći što pre iz ove zemlje.
  • Nikola

    06.03.2011 07:18
    Blago nama s'njima. Svaki put kada vidim gradonacelnika setim se maratonaca i citanja testamenta i posebno one recenice: Deco moja ko je vas poznavao ni pakao mu tesko pasti nece... I ja snosim deo krivice za sve ovo u gradu. Za pljackasku privatizaciju Vodovoda, za stranacka zaposljavanja, za ispumpavanje para iz JKP, za unistavanje grada. Milosevic nam je uzeo sve osim nade, ali vi ste nam uzeli i nadu. Priznajem jos jednom i ja sam kriv za sve ovo jer sam bio budala i glasao za vasu stranku gradonacelnice. Prvo bih zeleo da se izvinim svim ljudima koje sam ubedjivao da ce nam biti bolje kada Maja vise ne bude gradonacelnik. Izvinite jos jednom...
  • Banatić

    06.03.2011 06:20
    Kao gradjani ovog grada barem zasluzujemo da na gosp. Pavlicic pita da li se slazemo sa prodajom novosadskog vodovoda i luke Novi Sad. To zahteva elementarna pristojnost jer je u pitanju najbitnije komunalni sistem za gradjane Novog Sada,( kada je u pitanju vodovod) i najprofitabilnija firma koja je jos u drzavnom vlasnistvu a nalazi se u Novom Sadu( u pitanju je luka Novi Sad). Jednostavno raspisite referendum i pitajte nas da li se slazemo sa vasim namerama i ako se slozimo imacete opravdanje za to sto radite Nemojte to raditi u "ilegali", bez jasnih informacija i u suprotnosti sa zakonima jer to asocira da nasu imovinu zelite da poklonite svojim tajkunima a za to se mora odgovarati. Kad-tad...
  • 06.03.2011 05:49
    Blago nama sa njima. Toliko nesposobna ekipa "eksperata" unistice sve sto su gradjani ovoga grada decenijama stvarali. E tu se ogleda njihova sposobnost. Unistili su sve cega su se dotakli. Rasprodace i vodovod i luku i spens i gsp i trznicu... Sve sto oni nisu gradili prodace tj, pokloniti svojim tajkunima.
    "Eksperte"u zatvore!!!
  • tacku na pljacku

    06.03.2011 05:44
    Novi Sad je ima sposobne gradonacelnike koji su ovaj grad u mnogome zaduzili. Novi mostovi, Spens, Limani, Novo Naselje, nove skole, razvili komunalnu infrastrukturu... A onda se pojavio Rodni. Zaduzice nas sa 75000000 evra i pritom prodati Luku i Vodovod... Uci ce u istoriju definitivno
  • liman

    05.03.2011 21:18
    znam jednog što će da pukne što mu je žena otišla, a on čuve decu!!
  • @sour

    05.03.2011 20:11
    ne samo žene, otišli su i neki...
  • Miki

    05.03.2011 18:54
    Ju, ju, ju, ....
    Da li znate da 15 miliona evra grad traži za podzemnu garažu!!!???
    Kada će se ta investicija isplatiti?
    Problem je u tome, što ako uložite u bilo koji drugi posao, dobićete pre svoje pare nazad, nego ako ih bacite u ovaj posao, zato je i problem naći partnera, za "šišanje"!
    Za iste pare možete napraviti 10 stambeno-poslovnih zgrada i imati veću zaradu, nego na ovom parkingu (treba da ima 150 parking mesta)!
  • Ex DS

    05.03.2011 17:23
    Ala ce nas Rodni zaduziti... Kredit vamo. kretit tamo, prodaj Luku ,pokloni Vodovod... Pa dokle cemo ga trpeti?
  • Cepic

    05.03.2011 17:17
    A gde je moj deo? Necete me prevariti...
  • exit

    05.03.2011 15:59
    au...
    patrijote ns, dss će da crknu!
  • sour

    05.03.2011 14:49
    komentar
    Zato zene iz vodovoda idu za 8 mart u prag,a svaki dan poskupljuje voda.Vodovod za sve ima para ,osim za odrzavanje vodovodne mreze,a za to ,kao osnovni posao im treba ,,strateski partner,, da da novac za osnovno odrzavanje.Da nije tuzno,bilo bi smesno.Novosadjani samo treba da placaju njihove ogromne racune.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna